Kajian Genetik Dan Kesihatan Anda!

Faktor penyakit bukan hanya disebabkan oleh makanan tetapi juga diwaris daripada keturunan. Faktor keturunan juga salah satu faktor penyebab yang diakui dalam dunia perubatan moden.

Bagaimana?

Setiap orang mempunyai gabungan kromosom yang berbeza dan unik. Penyakit juga berpunca kerana keturunan kita yang menghasilkan gabungan kromosom tersebut. Penyakit juga mempunyai dos dan jenis ubat berbeza untuk setiap orang. Bukan sama. Ini diakui dalam perubatan moden kini.

Misalnya keturunan kita ada mewarisi penyakit kencing manis maka kita juga boleh terkena kerana gabungan kromosom khusus penyakit tersebut. Tetapi hal ini, boleh dikawal sekiranya kita cakna dan jaga pemakanan.

Tahukah kromosom yang kita miliki ada kaitannya serba sedikit dengan tarikh lahir? Tarikh lahir iaitu salah satu daripada sebab musabab boleh memberi maklumat kelemahan organ yang berbeza dalam badan dan cara untuk mengawalnya.

Malah kita juga boleh menguatkan organ yang lemah dengan penyembuhan secara holistik (menyeluruh) bukan hanya dari segi fizik semata malah bergantung kepada spiritual.

Sebenarnya hanya 10% daripada ubatan yang berperanan dalam proses kesembuhan; kita harus membina 90% lagi daripada MINDSET kita yang bergantung kepada spiritual (50%), emosi (20%) dan mental (20%).

Sekiranya anda ingin mengetahui sebab musabab organ yang lemah dan kaitannya dengan tarikh lahir anda, maka anda boleh PM saya tarikh lahir anda.

PM saya TARIKH LAHIR anda berserta penyakit anda hadapi. Mungkin dengan izin hanya dari Allah s.w.t, saya dapat membantu anda.

Konsultasi PERCUMA hanya untuk anda yang meminati ruangan saya.
PM saya TARIKH LAHIR ANDA berserta PENYAKIT ANDA MILIKI!

ISIKAN MAKLUMAT ANDA disini
https://tiny.cc/uhsoyy

Jazakallah.

Leave a Reply

Close Menu