Kenali Perubatan Fizik Gelombang

Kaedah perubatan fizik gelombang merupakan salah satu kaedah rawatan yang membantu menyembuhkan semua jenis penyakit serta mengembalikan kesihatan secara semulajadi menurut fitrah kejadian manusia.

Kaedah perubatan fizik gelombang ini tidak terdapat dalam dunia perubatan moden. Hasilnya, dunia perubatan semakin bertambah kompleks walaupun pelbagai penemuan terbaru dilaporkan ditemui dari masa ke semasa. Malangnya, semua hasil kajian tertumpu hanya pada sumber yang berasaskan jisim semata-mata.

Sedangkan pesakit yang menjadi bahan kajian serta yang mahu dirawat itu tercipta dari dua unsur kejadian iaitu unsur jasad (jisim) dan unsur roh (gelombang atau vital force).

Akibat daripada pencemaran alam sekitar seperti radiasi (contoh mudah adalah penggunaan ketara dan kerap seperti handphone) dan pengambilan makanan yang mengandungi bahan kimia dan toksid menyebabkan daya ketahanan sensitivi CNS (Central Nerve System) menjadi lemah. CNS merupakan kawalan utama tubuh badan yang bertindak mengawal dan mentadbir perjalanan kesihatan tubuh seseorang.

Produk UF merupakan produk unik yang disuntik dengan gelombang yang bertenaga serta mempunyai formula anti-radiasi. Ianya produk 100% berasal daripada tumbuhan dan dihasilkan oleh kilang GMP dan mendapat jaminan Health Brand.

Rangkaian produk kesihatan diformulasikan dengan menggunakan terapi teknologi gelombang bagi membantu memulihkan pelbagai jenis penyakit yang menjadi punca ketidakseimbangan tubuh.

Salah satu produk UF adalah air energy bertenaga yang mempunyai tindakbalas unik dan dapat mengembalikan kekuatan kepada CNS agar dapat merawat diri sendiri serta mengembalikan keupayaan sistem tubuh sendiri bertepatan dengan fitrah kejadian tuhan.

Kesimpulannya ilmu asas kedoktoran yang melahirkan para perawat dan doktor selama ini hanya menekankan kajian kepada anatomi dan fisiologi sahaja. Oleh itu ilmu asas kedoktoran moden telah mengabaikan kajian terhadap kewujudan unsur gelombang (roh atau vital force) dalam tubuh kasar manusia yang merupakan asal usul kejadian manusia sebelum terbentuknya janin di dalam kandungan.


Dewasa.my menawarkan rangkaian produk UF seperti berikut :

Leave a Reply

Close Menu