Penyakit Kronik Hilang Dengan Air Mineral Gelombang UF

PENYAKIT KRONIK 3 SERANGKAI HILANG
Hanya Dengan Air Mineral Unik Terapi Gelombang UF
Minum Untuk 3 Tahun! (Masih Terus Minum!)

PERISTIWA SEBENAR

Pada Julai 2007, saya disahkan menghidap serangan jantung (strok) yang mengakibatkan 2 sten terpaksa diletakkan ke saluran jantung. Selang empat bulan kemudian, berlaku satu lagi serangan. Satu lagi sten dimasukkan lagi. Saya juga menghadapi penyakit kronik lain seperti darah tinggi, kencing manis, gout dan batu karang. Amat sukar bagi saya untuk menjalani kehidupan kerana terpaksa makan 11 jenis ubat bagi meredakan penyakit sedia ada. Hanya dengan belas ihsan dari Allah swt menunjukkan jalan bagi menghadapi penyakit yang bakal bertambah.

Dengan keberkatan Allah, saya dapat ke Makkah bagi menunaikan haji bersama isteri tersayang pada Oktober 2010. Pengalaman unik di Makkah dilalui dan hanya dengan izin Allah saya mengamalkan minum air zam-zam sepanjang masa berserta tidak makan nasi selama 40 hari! (ganti dengan roti). Menurunkan berat badan saya sehingga 67kg!

KEMBALI BERULANG

Tapi setelah kembali ke tanah air berat badan bertambah sehingga 88kg. Yang lebih menakutkan lagi, penyakit lain pula ‘mendatang’ akibat tabiat makan kembali seperti biasa. Apabila disahkan doktor saya akan mengalami buah pinggang yang akan rosak dan terpaksa menjalani dialisis, saya mula terfikir! Saya kena merubah gaya hidup secara drastik sekiranya ingin hidup sihat di umur meningkat. Tapi bagaimana?

PETUNJUK DARI ALLAH

Alhamdulillah! Allahlah sahaja tempat bergantung harap dan menemukan saya dengan insan terpilih bernama Zaidie ZA @zurterapi07. Melaluinya, saya belajar satu perkara iaitu kita mesti mempunyai mentor (sifu) kesihatan sekiranya inginkan kehidupan yang sihat sehingga akhir hayat.

Bermulalah tambahan rutin harian. Saya mula minum secara konsisten air mineral unik gelombang terapi UF. Amalan ini telah saya lakukan selama 3 tahun sehinggalah segala kelemahan organ dalaman dapat diperbaiki.

Penyakit kronik seperti sakit jantung (strok), penyakit darah tinggi, kencing manis, gout dan batu karang mula hilang secara perlahan. Bukanlah sesuatu yang drastik sekiranya ingin kembali normal. Masih terus mengamalkan air mineral dan mempunyai mentor (sifu) bagi memandu dan mengamalkan kehidupan yang sihat.

AIR MINERAL UNIK GELOMBANG TERAPI UF

Air mineral ini mempunyai mikron yang unik hasil dari suntikan gelombang 12Hz yang menyebabkan pemecahan ion dan penghasilan antioksida dan potassium terhasil didalamnya. Sebagaimana air zam-zam yang mempunyai gelombang tidak tetap sehingga memeningkan kepala pengkaji dari German. Tetapi, air mineral gelombang UF unik ini bukan bertujuan menyamai air zam-zam tetapi mendekati unsur gelombang yang mampu menyembuhkan.

Meminum air ini, ada ketikanya akan rasa payau, ada yang terkencing-kencing sehingga ada yang malas meminumnya. Pelbagai peristiwa peribadi berlaku kerana struktur badan sedang menyesuaikan punca penyakit dan sedang menyingkirkan penyakit.

KINI

Saya masih lagi meneruskannya untuk tujuan perubatan sendiri sehingga sekarang. Alhamdulillah berat badan mula menurun sekarang sehingga 69kg (19kg turun!) selama 3 tahun dan masih meneruskan. Terpulanglah kepada anda sekalian. Hampir 3 tahun barulah saya menceritakan proses perubatan yang dilalui kerana mungkin berguna bagi anda yang baru membina kehidupan dan mungkin tidak tahu erti penyakit kronik.

Bagi yang muda, jadikan peristiwa kehidupan kesihatan saya sebagai panduan. Ada kemungkinan perubatan ini sesuai untuk kita amalkan untuk kehidupan yang lebih sihat dan bermakna.

Wallahualam.

Sekiranya inginkan
maklumat tambahan klik
http://tiny.cc/cuhtzy

Jazakallah.

HAJI M.NASIR
B.Sc (Chemistry)
UF Terapist Practitioner
0192190418
Instagram : @ibnujaafar1963

 

Leave a Reply

Close Menu